Injustice: Gods Among Us-film verschijnt nog dit jaar

Na de Mortal Kombat-film krijgt nu ook Injustice: Gods Among Us een filmversie. Daar waar MK voor echte personages kiest, kiest Injustice voor een animatieprent.

Met Warner Bros. Animation, Warner Bros. Home Entertainment, en DC aan het roer zal deze nieuwe animatiefilm fans naar een alternatieve Aarde brengen waar Joker Superman helemaal binnenste buiten heeft gekeerd.

Maar het kan nog erger… Het is ook die wereld waar Joker Superman erin heeft geluisd om zijn geliefde Lois Lane te vermoorden. Superman gaat door het lint en wil de Aarde in zijn geheel beheersen. Batman to the rescue… Kunnen Batman en zijn compagnie hem stoppen voor het te laat is?

Een exacte releasedatum is er nog niet maar de film zou nog deze herfst moeten verschijnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)