Vecht deze herfst met de populairste Nickelodeon-personages in All-Star Brawl

Ik ben zelf iets te oud om de hype van Spongebob Squarepants volledig te kunnen appreciëren, maar in mijn jeugdjaren heb ik wel met veel plezier gekeken naar onder andere Rugrats, Hey Arnold en de Teenage Mutant Ninja Turtles.

En deze herfst zal ik meer kunnen doen dan mijmerend terugdenken aan deze fijne tekenfilms, want Nickelodeon pakt uit met de vechtgame All-Star Brawl.

Nickelodeon All-Star Brawl, zoals de game volledig zal gaan heten, wordt ontwikkeld door Ludosity en Fair Play Labs en is een typische platform fighter. In contrast met Super Smash Bros Brawl. zal je in deze game het gevecht aangaan met iconische figuren uit de vele franchises van Nickelodeon. Denk daarbij aan SpongeBob SquarePants, de Teenage Mutant Ninja Turtles, Hey Arnold!, Invader Zim, Danny Phantom, Huize Herrie, Aaah!!! Echte monsters en Rugrats.

De gevechten zullen, euhm, uitgevochten worden in 20 verschillende levels die geïnspireerd zijn op iconische Nickelodeon-universums, zoals de Kwallenvelden uit SpongeBob SquarePants en de Technodrome van TMNT. Je kan je digitale vechtersvaardigheden de vrije loop laten tegen de computer of tegen andere gamers in competitieve online en lokale multiplayer voor maximaal vier spelers.

Een exacte releasedatum is er nog niet, maar we mogen Nickelodeon All-Star Brawl deze herfst verwachten voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.