fbpx

“Windows 11 wordt de beste Windows ooit voor videogames”

Op het What’s Next for Windows-event heeft Microsoft de volgende generatie Windows aangekondigd: Windows 11.

Microsoft stuurde daar onderstaand persbericht over uit. Laat ons alvast hopen dat het bedrijf de verwachtingen zal kunnen inlossen.

Videogames zijn altijd fundamenteel geweest voor Windows. We zien Windows als een magische plek, waar iedereen kan spelen, contact maken met vrienden en creëren. Vandaag zijn we verheugd Windows 11 aan te bieden, met betere graphics, een geweldige snelheid en een fantastische selectie games.

Games worden mooier dan ooit dankzij Auto HDR, een unieke functie voor Windows 11 die titels verbetert die zijn ontworpen onder DirectX 11 of hoger en die tot nu toe alleen SDR (Standard Dynamic Range) bood, want je voegt automatisch HDR toe. Hierdoor kunnen compatibele games een breder scala aan kleuren en helderheid weergeven, wat het beeld verrijkt en verdiept.

Natuurlijk zouden graphics en snelheid niets zijn zonder games. Daarom hebben we Xbox Game Pass voor pc gemaakt, een abonnement dat je toegang geeft tot een bibliotheek met meer dan 100 kwaliteitstitels en een breed scala aan genres op pc. De Game Pass is ontworpen om iedereen de kans te geven om te spelen. En met de Xbox app die nu rechtstreeks in Windows 11 is opgenomen, is toegang tot Game Pass nog nooit zo eenvoudig geweest.

Met Xbox Game Pass Ultimate kun je Xbox Cloud Gaming uitproberen op een Windows pc via je internetbrowser: zelfs een instapcomputer laat je de nieuwste Xbox games ontdekken. We hebben onlangs aangekondigd dat cloud gaming rechtstreeks in de Xbox app op pc wordt geïntegreerd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d