Pokémon Trading Card Game-collectie Celebrations aangekondigd

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Pokémon heeft The Pokémon Company International de Pokémon Trading Card Game-collectie Celebrations aangekondigd.

Deze collectie omvat personages uit de Pokémon-serie en populaire kaarten en spelmechanismen uit de historie van de Pokémon TCG. Met negen verschillende producten bevat Celebrations voor elk wat wils, wanneer de uitbreiding op 8 oktober 2021 gelanceerd wordt bij deelnemende winkels wereldwijd.
 
Elk Celebrations-booster pack bevat vier unieke kaarten – elk in holografische vorm en met het logo van het 25-jarig jubileum – met personages uit alle regio’s van de Pokémon-wereld: van Pikachu tot Zamazenta, en vertrouwde gezichten zoals Professor Oak. Daarnaast introduceert Celebrations een speciale deelset van 25 kaarten die een nauwkeurige remake zijn van iconische kaarten uit de historie van de Pokémon TCG, waaronder Base Set Charizard, Umbreon ☆ en Tapu Lele-GX.
 
De complete Celebrations-collectie ziet er als volgt uit, met veel promokaarten die een combinatie vormen van onlangs ontdekte Pokémon en populaire vormen uit eerdere Pokémon TCG-sets, zoals Light Pokémon, Delta Species (δ) Pokémon en Pokémon Star.

  • Pokémon TCG: Celebrations-collectie Dragapult Prime (verkrijgbaar vanaf 8 oktober 2021)
  • Pokémon TCG: Celebrations-collecties Lance’s Charizard V en Dark Sylveon V (verkrijgbaar vanaf 8 oktober 2021)
  • Pokémon TCG: Celebrations-collectie Deluxe-speldjes (verkrijgbaar vanaf 8 oktober 2021)
  • Pokémon TCG: Celebrations Elite Trainer Box (verkrijgbaar vanaf 8 oktober 2021)
  • Pokémon TCG: Celebrations-miniblikken (verkrijgbaar vanaf 8 oktober 2021)
  • Pokémon TCG: Celebrations speciale collectie Pikachu V-UNION (verkrijgbaar vanaf 8 oktober 2021)
  • Pokémon TCG: Celebrations-verzamelkoffer (verkrijgbaar vanaf oktober 2021)
  • Pokémon TCG: Celebrations Premium Figure-collectie Pikachu VMAX (verkrijgbaar vanaf 22 oktober 2021)
  • Pokémon TCG: Celebrations Ultra-Premium-collectie (verkrijgbaar vanaf 22 oktober 2021)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)