De Borderlands-film is klaar

It’s a wrap! En dan hebben we het niet over de wraps die je in je mond kan proppen, gevuld met kip of ander lekkers. In dit geval hebben we het namelijk op de Borderlands-film die klaar zou zijn.

De Borderlands-filmproductie is afgerond, nu de cast en crew klaar zijn met de belangrijkste opnames. Om dit te vieren gunnen Gearbox en Lionsgate ons een eerste duidelijke blik op de filmversie van de brutale, praatzieke robot Claptrap.

In de film gebaseerd op Gearbox’ first-person shooter franchise, speelt actrice Cate Blanchett de rol van Lilith, een schattenjager die terugkeert naar haar thuisplaneet Pandora. Om de vermiste dochter van Atlas (beschreven als de machtigste S.O.B. van het universum) te vinden, werkt ze samen met Roland (Kevin Hart) die ooit een zeer gerespecteerd soldaat was, pre-tien sloper Tiny Tina (Ariana Greenblatt) en haar gespierde beschermer Krieg (Florian Munteanu), Tannis (Jamie Lee Curtis) de wetenschapper en Claptrap (Jack Black) de brutale robot.

“Deze onwaarschijnlijke helden moeten het opnemen tegen buitenaardse monsters en gevaarlijke bandieten om het vermiste meisje te vinden en te beschermen, die de sleutel kan zijn tot onvoorstelbare macht,” lezen we in de synopsis van de film.

Nu is het wachten op een eerste trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)