Razers Raptor 27 is ’s werelds eerste THX-gecertificeerde PC-monitor

Razer introduceert een nieuwe versie van zijn bekroonde gaming-monitor, de Razer Raptor 27.

De informatie komt uit het persbericht, we hebben de monitor niet getest.

De monitor heeft een 165Hz-beeldscherm en een responstijd van 1ms. De Raptor 27 komt tegemoet aan de vraag naar superieure beeldkwaliteit en snelheid die nodig is voor de hedendaagse AAA-games met hoge framerates en hoge resolutie.

De Razer Raptor 27 is ’s werelds eerste PC-monitor met THX-certificering. De monitor levert uitstekende beeldkwaliteit en veel details. Dit is te danken aan de meer dan vierhonderd individuele tests waarbij kleuren, tinten en beelden getest werden zodat ze weergegeven worden zoals de makers het bedoeld hebben.

De nieuwe Razer Raptor 27 levert met een verversingssnelheid van 165Hz en wide-angle IPS-display nog vloeierende beelden. De monitor heeft een QHD-resolutie (2560×1440) en biedt ondersteuning voor adaptive sync-technologien van zowel AMD FreeSync Premium als NVIDIA G-Sync. Met een 95 procent DCI-P3 breed kleurenspectrum en HDR400-mogelijkheden zorgt de Raptor 27 voor een scherp kleurenspectrum waarmee gaming, productiviteit en entertainment naar een hoger niveau worden getild.

De nieuwe Razer Raptor 27 behoudt het populaire ontwerp van zijn voorganger met een elegante matzwarte afwerking van de aluminium basis. Verder heeft hij een stoffen achterkant en ingebouwde kabelgeleiding aan de achterzijde van de monitor.

Als kers op de taart is de Raptor 27 voorzien van Razer Chroma RGB-verlichting met maximaal 16,8 miljoen kleuren en diverse lichteffecten. De RGB-verlichting kan worden gesynchroniseerd met andere apparaten die werken via Synapse 3. Voor een optimale ervaring kunnen gebruikers de instellingen van de Raptor 27, zoals kleur, contrast en helderheid, ook direct via Razer Synapse 3 aanpassen.

Voor meer flexibiliteit brengt Razer ook de Raptor VESA-adapter uit die apart verkrijgbaar is. Deze is ontworpen om op alle Raptor-modellen te passen en voegt een VESA-compatibele montageplaat toe aan de achterkant van de Raptor-monitor. Hierdoor wordt de standaard gemonteerde unit vervangen en kunnen gebruikers de Raptor op een VESA-compatibele standaard of beugel naar hun keuze bevestigen.

De nieuwe Razer Raptor 27 is vanaf Q3 verkrijgbaar voor €999,99 via Razer.com en op een later moment bij geselecteerde retailers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)