Red Bull gaat op zoek naar de beste CS:GO-spelers van België

Red Bull Flick is terug! Counter-Strike: Global Offensive, twee tegen twee aan een waanzinnig tempo én op speciaal ontworpen maps. Schrijf je nu in voor de Belgische online Qualifiers op redbull.be/flick en show je skills!

Red Bull Flick? Dat is CS:GO op speciaal ontworpen maps. Niet de standaard vijf tegen vijf trouwens, maar wel twee tegen twee aan een verschroeiend tempo. Je moet de flag spot immers 45 seconden weten vast te houden, en daarvoor kan je eindeloos respawnen en wapens oppikken. In België worden vier online Qualifiers georganiseerd, gevolgd door een nationale finale. De inzet? Een plekje op het internationale strijdtoneel, heel wat coole prijzen en eeuwige roem, natuurlijk!

Schrijf je hier in voor Red Bull Flick.

Unieke mappen

Spelers zullen het tegen elkaar opnemen op een aantal speciaal voor Red Bull Flick ontworpen maps. Ze moeten vechten om punten op de kaart te veroveren en zo hun tegenstanders te domineren. De competitie begint op de planeet BU-11 (op de City Palace map) en elke overwinning brengt de duo’s dichter bij hun eindbestemming: de playoff-arena op WI-nG:5.

Alle maps kan je hier downloaden!

4 Online qualifiers

In België worden in totaal vier online Qualifiers georganiseerd waar CS:GO-spelers zich van hun beste kant kunnen laten zien:

Op het spel staan tal van waardevolle prijzen zoals gaming gear van Steelseries, monitors van AOC & coupons van Alternate met een totale waarde van €2000. Bovendien gaat het winnende duo van elke Qualifier door naar de nationale finale later dit jaar. En de uiteindelijke winnaars van alle nationale, regionale en internationale finales verdienen een plekje in de Red Bull Flick Invitational in Helsinki. Daar strijden ze om de wereldtitel en zullen ze het opnemen tegen enkele van de beste pro-spelers ter wereld!

Red Bull Flick?

Red Bull Flick is het ultieme 2v2-toernooi in Counter-Strike: Global Offensive. De allereerste editie werd in 2019 georganiseerd in Turkije, en sindsdien is het evenement gegroeid naar een heel nieuw niveau. Vorig jaar schreven meer dan 45.000 deelnemers uit meer dan 30 landen zich in. En ook dit jaar belooft Red Bull Flick groots te worden!

CS:GO-spelers van over de hele wereld nemen het 2 tegen 2 tegen elkaar op in nationale, regionale en internationale online kwalificatietoernooien. De inzet? De kans om gekroond te worden tot nummer één van de wereld én het op te nemen tegen je grootste CS:GO-idolen in de officiële Pro-AM-competitie, de Red Bull Flick Invitational in Helsinki, om het seizoen af te sluiten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)