fbpx

Pragalicious serveert: Ratchet & Clank: Rift Apart op PlayStation 5

Als er één reden is waarom je een PlayStation 5 in huis zou moeten hebben is het wel Ratchet & Clank: Rift Apart. En als Sony’s nieuwste al in je huiskamer staat te pronken, moet je simpelweg deze game aanschaffen.

Waarom we dit zeggen, lees je na in onze uitgebreide review. Maar voor wie er liever wat bewegende beelden bij heeft, serveren we je met veel plezier 6 minuten aan heerlijke gameplay van Ratchet & Clank: Rift Apart.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: