fbpx

Final Fantasy VII Remake Intergrade nu beschikbaar voor PlayStation 5

Je hebt remakes en je hebt remakes… En als er een remake is die er zeker mag wezen, dan is dat die van het iconische Final Fantasy VII. Op PlayStation 4 is deze al een poosje beschikbaar, en vanaf vandaag ook op PS5.

Final Fantasy VII Remake Intergrade is de grafisch verbeterde en uitgebreide(re) versie van de Final Fantasy VII Remake op PlayStation 5. Final Fantasy VII Remake Intergrade bouwt voort op de PS4-versie met nieuwe content – FF7R Episode INTERmission.

Volg Yuffie Kisaragi en haar partner Sonon Kusakabe op een gevaarlijke missie om Midgar te infiltreren – deze nieuwe episode brengt minigames om onder de knie te krijgen, vijanden om te bevechten, een nieuwe summon om mee naar het slagveld te nemen en een spannende Photo Mode om memorabele momenten vast te leggen en te delen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: