fbpx

Lachen met Ryan Reynolds in hilarische Free Guy-trailer

Ryan Reynolds, die je zeker kent uit Deadpool, speelt de hoofdrol in de film Free Guy. Een film die iets te maken heeft met videogames. Summer Game Fest is dus het ideale moment om zijn film te promoten. Guy is een kerel die zonder het te weten in een videogame terechtgekomen is. (En ja hoor God is een troll zo blijkt…)

Free Guy draait rond Guy, een bankbediende die ontdekt dat hij eigenlijk een achtergrondspeler (NPC) is in een open-wereld videogame. Hij besluit de held van zijn eigen verhaal te worden, een verhaal dat hij zelf herschrijft. Nu in een wereld waar geen grenzen zijn, is hij vastbesloten om de man te zijn die zijn wereld op zijn manier redt, voor het te laat is…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: