fbpx

Tour de France 21 en Pro Cycling Manager 21 zijn nu verkrijgbaar

Het wordt een zomer om duimen en vingers vanaf te likken. Als je ten minste een sportfanaat bent. Want met het EK-voetbal, de Olympische Spelen én de Ronde van Frankrijk is het menu goed gevuld. En de fietsfanaten kunnen nu hun hart al ophalen met Tour de France 21 en Pro Cycling Manager 21 die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn.

Pro Cycling Manager 2021 is de enige wielrensimulatie-game die management en racen in realtime combineert. Spelers moeten als managers de wielrenners in hun team rekruteren, trainen en naar de top van de klassementen leiden. Dit nieuwste deel bouwt voort op Cyanide’s enorme expertise en laat je deelnemen aan 260 races, inclusief alle 21 officiële etappes van de Tour de France 2021, voor een totaal van 700 etappes. De game is verrijkt met vele nieuwe features, inclusief:

  • Toevoeging Europese kampioenschappen en nationale teams
  • Verbeterde AI, met name het gedrag in pelotons
  • Realistischere weerseffecten die van invloed zijn op vermoeidheid en prestaties van wielrenners
  • Helmen, frames en wielen van topmerken zijn in de game opgenomen voor nog meer realisme

Pro Cycling Manager is nu exclusief verkrijgbaar voor PC.

Tour de France 2021 is er dan weer voor spelers die van iets meer actie houden en minder de focus willen leggen op het management gegeven. Deze nieuwe versie bevat waarheidsgetrouwe versies van de 21 officiële etappes en werpt spelers midden in het peloton als wielrenner van één van de beste Tour de France-teams. 

Pas je strategie aan om je doelstellingen te halen: ontsnap vroeg om de groene trui te halen, word de beste klimmer in de bergetappes, of bewaar je energie voor de laatste sprint van de dag om de iconische gele trui te veroveren. 

De game is verrijkt met vele verbeteringen en nieuwe features, inclusief: 

  • De officiële route van de Tour de France 2021
  • De My Tour-mode is opnieuw ontworpen, met meer aanpassingsopties en 89 etappes
  • Een nieuw herstelsysteem voor extra realisme
  • Realistischer pelotongedrag
  • Uitrusting en onderdelen van meer verschillende, officiële merken

Tour de France 2021 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d