Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 21)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken!


Praga

Eindelijk nog eens zon, en dit op de laatste dagen van mijn weekje vakantie. Kan me toch niet schelen want ik ga het hele weekend gamen. Ik ben immers moederziel alleen thuis, heb net Outriders en Control Deluxe Edition uitgespeeld, dus tjid voor iets nieuws. En dat nieuws dat wordt Biomutant. Ik heb er ondertussen al 25 uur opzitten en ik moet zeggen dat de game me zeer kan bekoren. Waarom, dat lees je in mijn review die momenteel in progress is.

Daarnaast proberen level 100 te geraken in mijn Cold War/Warzone battlepass. Daar sta ik nu op 87, dus dat vordert ook lekker.

Wat betreft series. Mijn oudste zoon heeft me aangeraden om naar Ragnarok te kijken aangezien seizoen 2 hiervan eerstdaags op Netflix verschijnt. Dus zal ik dat zeker eens proberen.


MrRolfson

In tegenstelling tot Praga ga ik wel proberen om ten volle te genieten van de eerste échte lentezon dit weekend. Een gezellige wandeling, een terrasje en misschien ineens mijn barbecue voor de eerste keer dit jaar aansteken… Al wil dat niet zeggen dat ik niet ga gamen, want met de Switch in de hangmat liggen is het beste wat er bestaat op vlak van buiten gamen!

Mijn vriendin en ik gaan ook proberen om de eerste Star Wars-trilogie af te sluiten met Return of the Jedi. Voor haar zijn deze films een introductie tot dit geweldige universum, dus hopelijk kan ook deze derde klassieker haar bekoren.

Luke shot first!

Lazlo

Gisterenavond heb ik met wat vrienden voor de eerste keer Knockout City opgestart. De uren vlogen voorbij, zo verslavend was het. Toch ben ik nog niet zeker of ik het spel ga aanschaffen, eens het zondag de volle € 20 zal kosten wanneer de trial afloopt. Dit weekend staat er dus zeker nog wat meer virtueel trefbal op het menu om m’n uiteindelijke beslissing te helpen maken.

Verder blijf ik hard gaan in de Mass Effect Legendary Edition. Aangezien die trilogie zoveel uren spelplezier biedt, vermoed ik dat ik ook na dit weekend nog niet uitgekeken zal zijn op Commander Shepard en z’n kompanen.

In de NBA zijn de playoffs intussen in full swing. In tegenstelling tot andere seizoenen heb ik dit jaar niet echt een team van voorkeur om de titel uiteindelijk in huis te halen. Ik ga me dus laten verrassen door het beste wat basketbal te bieden heeft momenteel en via m’n League Pass abonnement hier en daar een wedstrijdje meepikken.

Lazlo is best onder de indruk van het virtueel trefballen in Knockout City

RoMa

Aangezien ik al enkele weken enorm uitkijk naar de release van deze game (op 8 juni), ga ik dit weekend alvast smakelijk rakken en hakken met de open beta van Chivalry 2. Tijdens mijn eerste partijtje lag ik meteen dubbel. Die humoristische sfeer en die belachelijk komische battle cry’s: hilarisch.

Ik baan me ook verder een weg doorheen de gevaarlijkste schroothopen van de toekomst in Terminator: Resistance Enhanced. Deze FPS heeft een hele leuke charme vind ik, al is het niet per se een topper. Daarvoor was er co-op met Arnie himself nodig geweest.

Engere single player content speel ik met de horrorgame Maid Of Sker. M’n vriendin zit vast in een hotel op een verlaten eiland in Wales met enkele krankzinnigen. Ik sprong meteen op de trein in 1898, maar kan niet zeggen dat ik nog even overtuigd doorheen de gangen dwaal. Schat, raak je écht zelf niet thuis?

Benieuwd of RoMa dit weekend zal wakker liggen door Maid of Sker …

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.