Ontdek de openingsvideo van Scarlet Nexus

Op 25 juni verschijnt Scarlet Nexus op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc (digitaal). Scarlet Nexus’ animereeks, geproduceerd door Sunrise, verschijnt dan weer deze zomer. Vandaag onthult Bandai Namco alvast de openingsvideo van deze veelbelovende game.

In de verre toekomst werd een psionisch hormoon ontdekt in het menselijk brein, dat mensen buitenzintuiglijke krachten gaf en de wereld zoals wij die kenden veranderde. Toen de mensheid dit nieuwe tijdperk binnentrad, daalden gestoorde mutanten, bekend als Others, uit de lucht neer met een honger naar menselijke hersenen. Zeer resistent tegen conventionele aanvalsmethoden, moesten extreme maatregelen worden genomen om de overweldigende dreiging te bestrijden en de mensheid te behouden.

Personen met acute buitenzintuiglijke vermogens, bekend als psionics, waren de enige kans van de mensheid om de aanval van bovenaf te bestrijden. Sindsdien zijn psionisten gescout op hun talenten en gerekruteerd voor de Others Strike Force (OSF), de laatste verdedigingslinie van de mensheid. Aan het OSF de taak om deze dreiging te bestrijden en te doen verdwijnen, en dat natuurlijk met de nodige actie, spanning en sensatie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)