fbpx

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 dropt eind juni op Nintendo Switch

De next-gen versie van Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 ligt sinds begin vorige maand in de winkelrekken. De game is een absolute must-have voor iedereen die het (digitale) skateboarden een warm hart toe draagt.

En dat er een groot publiek is voor deze remake van de eerste twee Tony Hawk-games bewijzen de cijfers. Met 1 miljoen verkochte exemplaren is Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 volgens Activision de snelst verkopende Tony Hawk game aller tijden.

En dat doelpubliek zal eind juni een stuk groter worden, want dan brengt Activision de game ook naar de Nintendo Switch. Op die manier zal je nu ook on-the-go kunnen genieten van die heerlijke 90’s soundtrack terwijl je de meest waanzinnige kickflips en stunts in je digitale board haalt.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 is vanaf 25 juni verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

Zo zal Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 er op de Nintendo Switch uitzien.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d