fbpx

BioWare geeft grote hoeveelheid Mass Effect-content vrij in aanloop naar de Legendary Edition

In aanloop naar de release van Mass Effect Legendary Edition heeft BioWare een grote hoeveelheid nieuwe content vrijgegeven, waaronder de Mass Effect soundtrack ‘mega-cut’, een unieke creator tool om custom key art mee te maken en nog veel meer gratis Mass Effect-content.

BioWare heeft een webervaring gebouwd die fans in staat stelt hun eigen Mass Effect Legendary key art vorm te geven. Nieuwe en ervaren Shepards kunnen hun teamgenoten, moraliteit en locaties kiezen om hun gepersonaliseerde key art vervolgens te delen met vrienden of via social media.

Ook is er een optie om artwork willekeurig te genereren, Afbeeldingen kunnen in verschillende formats worden gedownload, waaronder 4K en in slip cover format, waarmee spelers de fysieke editie van de game kunnen personaliseren als zij deze aanschaffen.

Ook heeft BioWare een langdurige soundtrackvideo samengesteld, bestaande uit maar liefst 88 tracks, muziek uit alle drie de games in de trilogie. Ook is de song ‘Resynthesis’ beschikbaar, die nieuw is in de Mass Effect-trilogie. Raak alvast in de Mass Effect-stemming en beluister hier de soundtrack.

Tot slot heeft BioWare een grote hoeveelheid bonuscontent vrijgegeven die eerder alleen beschikbaar was via de Deluxe Editions van Mass Effect 2 en 3. Deze content bevat 88 muzieknummers uit de gehele trilogie, waaronder Resynthesis, 2 digitale artbooks, 2 digitale comicbooks en een digitale lithograaf van de Normandy in actie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: