fbpx

Tropico 4 en LEGO Batman zijn de Xbox Games with Gold voor mei

De maand april zit er bijna op, en dus waren ook wij benieuwd naar de gratis Xbox Games with Gold voor mei. Zou er stiekem een klepper tussenzitten of niet? Al stellen we ons stiekem de vraag of deze formule nog zin heeft…

Laat ons die laatste zin even verduidelijken. Je hebt recht op deze gratis games als je een Xbox Live Gold-abonnement hebt. Maar wat is het nut van dit aanbod, ja ok gratis is gratis, als je daarbovenop de Xbox Game Pass hebt waar een shitload aan goede games in zit. Een heleboel goede games die je voor een maandelijkse habbekrats in huis haalt. Toch?

Maar bon, zoals gezegd, gratis is gratis en wat mogen we verwachten in mei. Dat zijn onderstaande games dus:

  • Armello – vanaf 1 tot en met 31 mei
  • Dungeons 3 – vanaf 16 mei tot en met 15 juni
  • LEGO Batman – vanaf 1 mei tot en met 15 mei
  • Tropico 4 – Vanaf 16 mei tot 31 mei

Nu is het nog even wachten op PlayStation Plus want ook die komen er natuurlijk weer aan. En zij hebben geen Xbox Games Pass, of toch nog niet, en smijten er maandelijks wel een klepper tussen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d