fbpx

Velan Studios gunt ons een blik achter de schermen bij de ontwikkeling van Knockout City

Knockout City

Altijd al willen weten hoe een game tot stand wordt? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want ontwikkelaar Velan Studios geeft een kleine blik achter de schermen van de ontwikkeling van Konckout City.

Knockout City is ondertussen vier jaar in ontwikkeling en wordt een actiegame met dodgeball als grote inspiratiebron. Velan Studios geeft ons in een nieuwe video een kijkje achter de schermen en doet een boek open over de retro-invloeden en futuristische technologie die Knockout City hebben gevormd tot wat het nu is. 

Wie honger heeft naar interessant leesvoer, kan er ook even de de blogpost bijnemen waarin de ontwikkelaars vertellen over de artistieke “Tech Deco”-stijl die de game uitstraalt. Daarnaast vertellen ze ook wat meer over de origine van enkele brawlers die je zal kunnen aanmaken. 

Knockout City wordt uitgebracht op 21 mei met cross-play én cross-progression voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC via Origin, Steam en de Epic Games Store. De game zal ook speelbaar zijn op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S door de backward compatibility.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: