New Pokemon Snap en Pokemon GO pakken uit met New Pokémon Snap Celebration

Er komen hoogdagen aan voor de Pokémon-fans. Vanaf 29 april kunnen zij, en iedereen die daar zin in heeft, deelnemen aan een speciaal cross-over event tussen New Pokémon Snap en Pokémon GO.

Ter gelegenheid van de lancering van New Pokémon Snap voor Nintendo Switch krijgt Pokémon GO een speciaal event.

In ‘New Pokémon Snap Celebration’ kunnen spelers een nieuw type onderzoekstaak met een GO Snapshot-thema uitvoeren, Pokémon met een band met New Pokémon Snap vangen en zelfs nieuwe cameragerelateerde avatar-artikelen uit de Pokémon GO Style Shop pakken.

Daarnaast kunnen spelers de Painter Pokémon Smeargle tegenkomen wanneer ze bepaalde onderzoekstaken volbrengen en de omgevingen van hun foto’s verkennen. Tijdelijk kunnen Trainers die geluk hebben, zelfs een Shiny Smeargle ontdekken. Neem dus heel veel foto’s tijdens New Pokémon Snap Celebration.

New Pokémon Snap Celebration loopt van donderdag 29 april om 10u00 tot zondag 2 mei om 20u00.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)