fbpx

John Cena en Vin Diesel zijn broers in nieuwe Fast & Furious 9-trailer

The Fast and the Furious: Tokyo Drift blijft nog steeds mijn favoriete Fast and the Furious-film. Dit niet alleen door de setting en het verhaal maar vooral door het titelnummer Tokyo Drift – Teriyaki Boyz. Als je dat helemaal vollen bak draait dan begin je gewoon lekker te flippen.

Maar bon, ondertussen is Paul Walker er niet meer, is Dwayne ‘The Rock’ Johnson er bijgekomen, was er Hobbs and Shaw en alsof dat alles nog niet erg genoeg is kwam ook dat stinkend virus de boel nog even verpesten. Maar kijk er is licht aan het eind van de tunnel, en het Fast Furious 9-team trapt het gaspedaal weer wat dieper in om ons op 25 juni te trakteren op de film.

Hoog tijd voor Vin Diesel, Michelle Rodriquez, Tyrese Gibson en Ludacris om weer het beste van zichzelf te geven. En afgaand op deze nieuwe trailer komt dat helemaal goed.

Maar dat is nog niet alles want deze keer komt John Cena roet in het eten strooien… John Cena speelt de rol van Vin Diesels ‘verloren’ jongere broer Jakob. En dat is geen doetje. Hij heeft namelijk rondgehangen met crimineel meesterbrein Cipher, gespeeld door Charlize Theron.

En voor de fans van Tokyo Drift, ik dus, ook niet onbelangrijk: Han keert terug…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: