fbpx

Maak kennis met je tegenstanders in PS5-exclusive Returnal

Returnal

We hebben tot nu toe al heel wat trailers te zien gekregen rond de PS5-exclusive Returnal die binnenkort in de rekken ligt. Er is er slechts eentje die nog ontbrak eigenlijk, maar daar komt vandaag verandering in…

Als je dacht dat Returnal een gezellige trip door de ruimte zou worden, met een bezoekje aan een cocktailbar en vakantieresort op planeet Atropos, dan zit je er goed naast. Ook al is er de in de ruimte geen protocol, makkelijk zal je tocht niet worden. Dat bleek sowieso al uit de verhaaltrailer.

Hoog tijd dus om kennis te maken met de wezens die je maar al te graag op een enkeltje hemel willen trakteren (want de planeet Atropos en de hemel liggen natuurlijk iets korter bij mekaar dan de aarde en de hemel, of is dat wat te simpel bekeken…)

De planeet Atropos is een donkere en mysterieuze plek, en elke omgeving zal zijn eigen unieke reeks vijanden huisvesten. Dat begint al met de organische en parasitaire wezens die de overwoekerde ruïnes bewonen tot de kosmische of corrupte entiteiten die door het zand van de Crimson Wastes zwerven.

En als je die overleefd hebt, zijn er nog de mechanische automaten die eindeloos patrouilleren in en rond de angstaanjagende Derelict Citadel.

Daarbovenop zal je al snel merken dat geen enkele tegenstander dezelfde is en je dus stevig uit je pijp zal moeten komen wil je overleven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: