fbpx

Eerste trailer en releasedatum voor nieuwe Star Wars’ CGI-animatiereeks Star Wars: The Bad Batch

Ik ben fan van alles wat met Star Wars te maken heeft, en ik ben er zeker van dat ik niet de enige ben. Op May the Fourth (heb j’em?) pakt Disney + uit met de release van een nieuwe CGI-animatiereeks, getiteld Star Wars: The Bad Batch. En vandaag krijgen we hier een eerste trailer van te zien.

Deze nieuwe CGI-animatiereek is een spin-off van Star Wars: The Clone Wars. In het laatste seizoen van The Clone Wars werden de Bad Batch geïntroduceerd, een experimentele elitegroep van clone troopers.

In hun eigen serie moeten ze een weg vinden in het snel veranderende universum. Het verhaal speelt zich af in de tijd tussen Star Wars Episode II: Attack of the Clones en Episode III: Revenge of the Sith.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: