fbpx

Shadow Rising, het derde seizoen van Hyper Scape, is nu beschikbaar

Het derde seizoen van Ubisoft’s  battle royalegame Hyper Scape is van start gegaan. Deze is gratis te downloaden en introduceert ook nu weer een pak nieuwe content zoals een vernieuwde map en een nieuwe hack.

Tijdens dit seizoen kan je jouw snelheid en skills testen in de vernieuwde Neo-Arcadia 2.0 map. Deze nieuwe map bevat een pak nieuwe bezienswaardigheden en een meer gevarieerd terrein. Seizoen 3 voegt ook een nieuwe 2D Hub Flow toe aan het hoofdmenu waardoor je tijdens de matchmaking jouw hele team in uitrusting kan zien.

Daarnaast kan je ook de nieuwe hack gebruiken die de naam Firewall meekreeg. Met deze hack creëer je een barrière die kogels afweert terwijl jij en je team er wel kan doorschieten. Tot slot kan je weer een berg aan beloningen en items vrijspelen met de Battle Pass.

Hyper Scape is gratis beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC via Ubisoft Connect en de Epic Games Store. Ook is de game backwards compatible op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: