fbpx

Netflix staat klaar om password sharing te limiteren

Netflix

De kans is groot dat je binnenkort je eigen Netflix account zal moeten aanmaken.

Laten we eerlijk zijn, wie doet het niet? Je Netflix wachtwoord delen met je vrienden en familie, zodat jullie samen ongelimiteerd kunnen genieten. Netflix is hiervan echter op de hoogte en weet dat veel gebruikers dit aloude trucje hanteren, maar ze willen nu dat hier dringend verandering in komt. En dat beginnen sommige gebruikers nu aan den lijve te ondervinden.

De mediagigant spoort sommige gebruikers aan om een eigen account te creëren, als je op een andere verbinding kijkt dan datgene van de subscriber van het account. De exacte boodschap luidt: “If you don’t live with the owner of this account, you need your own account to keep watching.”

Tot nu toe is Netflix altijd heel stil geweest rond de thematiek van password sharing. Ze houden echter zeer accurate gegevens bij over alle accounts, profielen en IP-adressen die gebruik maken van hun diensten. Ze weten dus exact waar we mee bezig zijn, en wanneer we er mee bezig zijn. De servicevoorwaarden staan echter enkel het delen van wachtwoorden met “personen buiten het huishouden” niet toe. En tegenwoordig beschikt zelfs een klein gezin al snel over enkele computers, smartphones en tablets, waarmee ze thuis, op het werk of op school kunnen kijken. Het valt dus af te wachten hoe draconisch Netflix deze maatregel zal hanteren.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.

Eén opmerking over 'Netflix staat klaar om password sharing te limiteren'

  1. Sorry, aan de volledige prijs kan ik beter die paar series die ik kijk illegaal downloaden.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: