fbpx

Google Stadia-exclusive Lost Words: Beyond the Page komt naar consoles en Steam

Vorig jaar verscheen de narratieve adventuregame Lost Words: Beyond the Page exclusief op Google Stadia. De game werd, ondanks het beperkte publiek, toch goed ontvangen door de critici en daarom brengt uitgever Modus Games de game binnenkort andere platforms.

Dat de game veel belang hecht aan het narratieve, bewijst het feit dat het verhaal geschreven is door Rhianna Pratchett. Zij was onder andere hoofdschrijfster voor Tomb Raider en Rise of the Tomb Raider.

In Lost Words: Beyond the Page maak je gebruik van de woorden die in Izzy’s dagboek staan om zo uitdagende puzzels op te lossen. Daarnaast kan je met deze woorden ook platform segmenten bouwen om het verhaal verder te ontdekken.

Lost Words: Beyond the Page zal vanaf 6 april beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC via Steam.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: