fbpx

Is het einde van Warzone-map Verdansk in zicht?

Na al die jaren kennen we Verdansk bijna zo goed als onze achterzak. Ik denk dat er geen enkel plekje is dat we tijdens onze vele potjes Warzone niet bezocht hebben en dat iedereen wel zijn favoriete spot heeft om te droppen of de end-game aan te pakken. Het ziet er echter naar uit dat aan dit alles op 11 maart een einde komt, of zou kunnen komen…

Daar waar PUBG een aantal mappen heeft en Fortnites map een aantal gedaanteverwisselingen heeft ondergaan, is dat bij Warzone eerder beperkt. Het zou dus wel leuk zijn om de map op zich eens goed door mekaar te smijten. Kwestie van na al die jaren de game eens deftig te herontdekken en zelf ook andere tactieken uit te proberen omdat we vaak in onze gewoontes hervallen tijdens het spelen.

Nu seizoen 2 van Warzone en Black Ops Cold War in volle gang zijn, duiken er signalen op dat Verdanks op 11 maart zijn ondergang tegemoet gaat. Verschillende leakers beweren gehoord te hebben dat op die dag het zogenaamde nuke event zou plaatsvinden.

De geruchten over een atoombom op of in Verdansk begonnen te circuleren bij de start van Season 2 op 25 februari, en werden aangehaald door een heleboel Call of Duty-leakers uit de community die beweerden dat ze hierover informatie op de kop hadden kunnen tikken.

Met de introductie van Zombies in Warzone zijn en raketsilo’s here en der in Verdansk mogen we stellen dat er wel iets aan de hand zal zijn, dus een nucleaire ramp is bijvoorbeeld niet ondenkbaar…

En waarom dan 11 maart? Omdat op die dag het Outbreak-event stopt beweren sommigen. Anderen houden het dan weer op 3 april bij de start van Season 3.

Wij trekken er ons voorlopig niets van aan en blijven Verdansk al knallend lekker op zijn kop zetten, en als er atoombom ontploft dan hopen we alleen dat ze niet op ons hoofd valt…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: