fbpx

Maar liefst twee Game of Thrones-sterren spelen hoofdrol in The Last of Us HBO-serie

The Last of Us

Pedro Pascal en Bella Ramsey spelen spelen respectievelijk Joel en Ellie in de aankomende tv-adaptatie van The Last of Us. Je kent beide wellicht uit Game of Thrones.

Star Wars-fans kennen Pascal misschien ook wel uit de Disney+-serie The Mandalorian, waarin hij de hoofdrol speelt. Ook in Narcos – de populaire serie over Pablo Escobar – kaapte hij een centrale rol weg.

Bella Ramsey speelde onder andere ook mee in His Dark Materials, de verfilming van een boekenreeks die dezelfde naam meedraagt.

In Game of Thrones kwamen beide sterren elkaar nooit tegen, aangezien Pedro Pascal daar Oberyn Martell (prins van het zuidelijk gelegen Dorne) vertolkte, terwijl Ramsey Lyanna Mormont speelde (Mormont is één van de houses uit het noorden).

Beide zullen in de The Last of Us-verfilming nauw samenspelen als Joel en Ellie. De serie is in ontwikkeling bij HBO, en wordt gemaakt door Chernobyl-regisseur Cheryl Strauss en The Last of Us-bedenker Neil Druckmann.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.

2 gedachten over “Maar liefst twee Game of Thrones-sterren spelen hoofdrol in The Last of Us HBO-serie

  1. Kunnen jullie meer afbeeldingen toevoegen in jullie posts? Dat bespaart mensen zoals ik die niet direct een gezicht kunnen plakken op die acteurs, wat gegoogel. Dank! 🙂

    1. Een terechte opmerking, maar door portretrechten is dat niet altijd evident. We zullen in de toekomst misschien links leggen naar Google, dan hoef jij het opzoekwerk niet meer te doen 😉

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: