fbpx

Nintendo voegt volgende week vier nieuwe klassieke games toe aan Nintendo Switch Online

Het is alweer even geleden, maar volgende week worden er vier nieuwe games toegevoegd aan de Nintendo Switch Online-dienst. Het gaat om een game voor de NES en drie voor de Super Nintendo.

In de apps voor NES en SNES staan al heel wat kleppers die je gratis kan spelen, dus het spreekt misschien voor zich dat deze nieuwe toevoegingen niet meteen grote namen zijn. Psycho Dream is misschien nog de meest interessante titel, aangezien deze enkel in Japan is uitgekomen.

Deze titels mag je op 17 februari in de Nintendo Switch Online apps voor NES en SNES verwachten:

  • Psycho Dream (1992, SNES)
  • Doomsday Warrior (1992, SNES)
  • Prehistorik Man (1995, SNES)
  • Fire ‘n Ice (1992, NES)

Gekend of niet, ik ga ze zeker eens uitproberen!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: