fbpx

SEGA kondigt Total War: Warhammer III aan met trailer

Fans van het betere RTS-werk op pc weten al langer dan vandaag dat SEGA’s Total War-reeks tot de absolute top behoort. Wat dat betreft hebben ze met ontwikkelaar Creative Assembly absoluut topkwaliteit in huis.

Het feit dat het niet altijd over historisch getinte veldslagen moet gaan zoals in Total War: Rome, Shogun of zelfs Napoleon bewees de studio door de fantasy-toer op te gaan met hun Warhammer-reeks. Ook deze werd immers fel gesmaakt door de fans van zowel de Total War-reeks als Games Workshop hun Warhammer-licentie.

SEGA heeft dus vandaag Total War: Warhammer III aangekondigd, de derde telg in hun samenwerking met zowel ontwikkelaar Creative Assembly als Warhammer-maker Games Workshop.

In Total War: Warhammer III zal elke keuze die je maakt invloed hebben op het verdere verloop van het reeds eeuwen durend conflict, en dit van de mysterieuze Lands of the East tot de door demonen geteisterde Realms of Chaos.

De game introduceert eveneens iconische nieuwe rassen uit de World of Warhammer Fantasy Battles, inclusief het videogamedebuut van Kislev en Cathay naast de facties van Chaos – Khorne, Nurgle, Slaanesh en Tzeentch.

Reken ook nu weer op de meest uiteenlopende reeks legendarische helden, gigantische monsters, vliegende wezens en magische krachten die het Warhammer-universum rijk is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d