fbpx

Nioh: The Complete Collection ziet er fantastisch uit in launch trailer

Morgen ligt Nioh: The Complete Collection in rekken, de ultieme Nioh-game voor de fans van Nioh en/of het Soulslike genre. Misschien zelfs de beste PS5-exclusive van het moment want de game werd op alle vlakken gepimpt om te schitteren op Sony’s nieuwste console.

Je krijgt met Nioh: The Complete Collection trouwens veel waar voor je geld. In deze Collection vind je Nioh en Nioh 2, aangevuld met al de verschenen DLC. En dat is best wel wat doorheen de jaren.

Ook belangrijk om mee te geven is het feit dat beide games volledig geoptimaliseerd werden voor PS5. Reken dus onder andere op next-gen graphics tot 120fps, save transfer en cross-gen multiplayer, snelle laadtijden, 3D-audio, het gebruik van haptic feedback en de adaptieve triggers, enzovoort.  En hoe beter en sterker je monitor, hoe mooier de graphics die je te zien zal krijgen.

Pak je koffers en neem voldoende verbanddozen mee want deze titels nemen je mee naar het Japan van het Sengoku-tijdperk. Hier staan je heel wat uitdagingen te wachten die het uiterste van je zwaardvechtersskills vereisen. De launch trailer geeft je alvast een idee van wat je exact te wachten staat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: