fbpx

Je kan nu Titan Quest: Legendary Edition op je iOS- of Android-toestel spelen

Titan Quest uit 2006 is van de meer legendarische RPG’s op de markt. De game heeft in de loop der jaren heel wat gamers weten te plezieren. En daar komt nu nog een groot publiek bij.

Want vanaf vandaag kan je de Titan Quest: Legendary Edition spelen op je iOS- of Android toestel. En dat is toch wel een klein mirakel te noemen. Deze legendary edition bevast naast de basisgame ook alle DLC die in de loop der jaren is uitgebracht voor de pc-versie.

En je hoeft niet te vrezen dat de game in stukken gekapt is en gedeeltelijk achter een paywall is gezet. Voor Titan Quest: Legendary Edition betaal je een keer €19,99 en daarna kan je jezelf uren, weken en maanden verliezen in de strijd tegen de titanen.

Wie Titan Quest Mobile al had aangeschaft kan de verschillende DLC-uitbreidingen apart aanschaffen in de online store.

Titan Quest: Legendary Edition kan je vinden in de Apple App Store of de Google Play Store.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d