fbpx

Bekijk jouw afgelopen gamejaar met de nieuwe PlayStation Wrap Up 2020

We hebben er even op moeten wachten maar de PlayStation Wrap Up 2020 is eindelijk beschikbaar. Statistiekenliefhebbers zoals mezelf kunnen dus weer alle details bekijken van hun afgelopen gamejaar, met gepaste trots (of schaamte).

Vorig jaar kwam Sony op de proppen met de eerste PlayStation Wrap Up. Naar het goede voorbeeld van Spotify brengt dit overzicht jou de belangrijkste details van jouw gamejaar 2020. Je kan bekijken hoeveel uren je in totaal gespeeld hebt en hoeveel trofeeën dit jou heeft opgeleverd.

Verdere details bevatten hoeveel verschillende titels je hebt gespeeld en welke games tot jouw absolute urenvreters behoren. Je komt je meest gespeelde genre te weten en wat jouw verhouding is tussen online, offline en VR. Ook kan je bekijken op welke weekdagen jij het vaakst speelde en wat jouw piekmomenten waren.

Om jouw gepersonaliseerde Wrap Up te bekijken surf je naar deze site. Wanneer je jezelf aanmeldt met jouw PSN-gegevens krijg je het zeer uitgebreide overzicht.

Ik klokte af op 1.519 uren in 2020 op 276 verschillende dagen. Ik speelde 63 verschillende games waarvan FIFA 20 de veelvraat was met 213 uur. FIFA verslaat zo Rocket League en Hunt: Showdown.

Je krijgt er ditmaal ook een apart overzicht bij hoeveel uren je al op de PS5 hebt kunnen genieten, indien je bij de lucky few hoort die deze console al hebben. Er zijn enkele interessante algemene statistieken die ook gedeeld worden.

Zo komen we te weten dat er 834 miljoen vijanden uit angst ineen zijn gestort in Ghost Of Tsushima. Ook heeft de PS-community in totaal meer dan 200 miljoen uren The Last Of Us Part 2 gespeeld.

Als je minstens 10 uur gespeeld hebt in 2020 krijg je ook een dynamisch PS4-thema als beloning. Dit zouden de meesten onder ons toch gehaald moeten hebben.

Geniet van jullie overzicht met de nieuwe PlayStation Wrap Up!

Gepubliceerd door RoMa

RoMa was een gamer vooraleer hij een tiener werd. Hij groeide op met Tony Hawk en Kratos als helden. Jaarlijks spendeert hij uren met shooters zoals Battlefield of Doom. Frustraties in racegames en FIFA blijven niet altijd onderdrukt. Een grote sandbox à la GTA is z’n favoriete speeltuin. Ook geniet hij enorm van een diepgaande single player RPG en heeft hij een zwak voor sterke horror. Dead Space aanbidt hij als de beste gamereeks ooit gemaakt.

%d bloggers liken dit: