fbpx

Nioh 2 krijgt PlayStation 5-update, maar er zit een addertje onder het gras

Ik moet toegeven dat ik zelf niet zo’n fan ben van Japanse RPG’s. Maar ik weet wel dat Nioh 2 een van de betere games uit het genre was, die vorig jaar verscheen op PlayStation 4.

Voor wie de game nog niet gespeeld heeft, komt ontwikkelaar Team Ninja met goed nieuws. Want op 5 februari, volgende week al, verschijnt The Complete Edition van de game. Hierin zit naast de basisgame ook alle DLC die uitgekomen is. En wil je jezelf helemaal onderdompelen in de wereld van Nioh? Dan kan je diezelfde dag ook The Complete Edition van de eerste game aanschaffen.

Bovendien brengt Team Ninja ook een update uit waardoor de game via backwards compatibility nog vlotter moet gaan lopen op de PlayStation 5. Zo zal de game in 4K te spelen zijn op 60 FPS. Check de gameplay in de video hier onder.

Maar er zit echter wel een addertje onder het gras. Deze update komt er alléén voor de gamers die The Complete Edition aanschaffen, en dus niet voor de fans van het eerste uur die de game al een jaar lang in hun collectie hebben staan.

Jammer genoeg is dit een praktijk die we meer en meer zien. Want ook bij Control krijgen enkel de eigenaren van de Ultimate Edition een next-gen update.

Het zet je aan het denken of je écht wel een game op day one wil aanschaffen, want twijfelaars krijgen blijkbaar altijd een betere deal… Of niet?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: