fbpx

Microsoft pakt uit met gloednieuwe draadloze Xbox-controller: Pulse Red

Wat ben je met je fonkelnieuwe console als je geen controller hebt? Inderdaad, niks! En als je dan toch een controller hebt, dan mag die er toch fancy en vooral sexy uitzien? Dat vinden ze ook bij Microsoft…

Microsoft pakt uit een met een nieuwe draadloze Xbox-controller, Pulse Red. Deze sjieke controller is beschikbaar vanaf 9 februari.

De nieuwe Pulse Red-controller heeft een levendige, rode topcase en een frisse, witte backcase, die dezelfde energie en opvallende kleur geeft als hun Shock Blue-controller die in november verscheen.

Je kunt de nieuwe Pulse Red-controller draadloos verbinden met je favoriete gaming apparaten, waaronder Xbox Series X | S, Xbox One, Windows 10 pc’s en mobiele apparaten.

De controller kost je trouwens 64,99 euro.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: