fbpx

Anthony Mackie speelt een android supersoldaat in Outside the Wire-trailer

De naam Anthony Mackie klinkt misschien onbekend, de films waarin hij meespeelde zijn dat niet. Zo was hij te zien in onder andere Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War, Captain America: Civil War en zo kan ik nog even doorgaan.

De volgende film waarin hij te zien zal zijn is Netflix’ Outside the Wire waarin hij de rol van een android supersoldaat vertolkt.

Het verhaal gat als volgt: In 2036 dient Amerika als vredesmacht en worden menselijke troepen aan beide kanten gesteund door robotstrijders genaamd Gumps, en dronepiloten die schermutselingen volgen vanaf duizenden kilometers afstand.

Maar nadat de eigenzinnige dronepiloot luitenant genaamd Harp een direct bevel om in te grijpen in een conflict niet gehoorzaamt, zet het leger kapitein Leo (Anthony Mackie) in bij een militaire buitenpost om de menselijke verliezen ten gevolge van overijverige officieren het hoofd te bieden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: