fbpx

Nieuwe trailer voor Monster Jam Showdown

Monster Jam Showdown trailer

Fans van Monster Trucks kunnen deze zomer genieten van Monster Jam Showdown.

De trailer toont een aantal van de meest iconische Monster Jam-trucks in actie. Dit om je een indruk te geven van wat je vanaf 29 augustus 2024 kan beleven op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch en pc.

In Freestyle kunnen spelers alle spectaculaire tricks uitvoeren die Monster Jam tot zo’n uniek evenement maken. Specifieke tutorials helpen experts en beginners om de meest extreme stunts uit te voeren. Denk aan wheelies, donuts en bicycles. Dit zowel in stadions die zijn gebaseerd op echte locaties als omgevingen die zijn geïnspireerd door Amerikaanse natuurgebieden.

Naast de officiële locaties en evenementen, valt er nog meer fun te beleven met de arcade-achtige off-road races. Dankzij de boost, vernietigbare objecten, gestoorde track-designs en extreem weer, beleef je spectaculaire races onder uitdagende en onvoorspelbare omstandigheden.

In de Showdown Tour, een non-lineaire career-ervaring met tientallen evenementen, kan je acht verschillende game-modes verkennen. Dit in drie originele omgevingen die zijn gebaseerd op de natuur van Death Valley, Colorado en Alaska.

Competitief ingestelde fans kunnen hun racekwaliteiten in Monster Jam Showdown allerlei manieren bewijzen. Zo is er de splitscreen-stand voor spannende duels met familie en vrienden, terwijl diverse online-only evenementen voor uitputtende uitdagingen zorgen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder