fbpx

Ubisoft onthult Assassin’s Creed Shadows

Assassin's Creed Shadows

Belofte maakt schuld en dus heeft Ubisoft zonet Assassin’s Creed Shadows uit de doeken gedaan. Ook de releasedatum, 15 november, bevestigd.

Assassin’s Creed Shadows dompelt ons onder in het Japan van de 16e eeuw. Het land stevent af op een wreed pad naar eenwording. De onrust neemt toe door nieuwe coalities en corrupte buitenlandse invloeden die het land infiltreren. 

Spelers ontdekken de met elkaar verweven verhalen van Naoe, een bedreven shinobi-assassin uit de Iga-provincie, en Yasuke, de machtige samoerai uit de historische legende.

Ontdek hun persoonlijke verhalen, ontmoet sleutelfiguren uit de geschiedenis en vorm het gemeenschappelijke lot van het duo terwijl ze een nieuw tijdperk voor Japan inluiden.

Naoe en Yasuke

Als Naoe en Yasuke beheersen spelers twee complementaire speelstijlen, waarbij elk personage diens eigen progressiepaden, vaardigheden, wapenopties en statistieken heeft.

Of spelers nu kiezen voor Naoe’s stealthvaardigheden of Yasuke’s vechtvaardigheid, ze hebben genoeg manieren om doelen te benaderen. Met Naoe ervaren spelers geraffineerde infiltratiemechanismen door gebruik te maken van licht, geluid, schaduwen en het veranderen van omgeving om detectie van vijanden te vermijden. Met Yasuke neem je het met brute precisie op tegen grotere groepen vijanden.

Assassin’s Creed Shadows laat ons een uitgestrekte open wereld verkennen met een verscheidenheid aan landschappen. Deze evolueren door het weer en de seizoenen. Van spectaculaire kasteelsteden en bruisende havens tot vredige heiligdommen en pastorale landschappen. Het feodale Japan komt tot leven met een ongekende dynamiek, vanaf de grond opgebouwd met de nieuwste versie van de Anvil-engine en de kracht van new-gen consoles.

In deze onrustige periode is informatie de sleutel. Dit vormt de kern van de vernieuwde verkenningsmechanismen. Spelers bouwen hun eigen spionagenetwerk om nieuwe gebieden te ontsluiten en doelwitten op te jagen. Bondgenoten met zeer gespecialiseerde vaardigheden worden gerekruteerd om te helpen tijdens missies.

Door hun eigen aanpasbare schuilplaats te maken, breiden spelers hun netwerk uit en trainen ze hun nieuwe bemanning. Van het bouwen en inrichten tot decoraties en accessoires, deze basis is een unieke plek die spelers echt hun thuis noemen.

De eerste Assassin’s Creed Shadows gameplaytrailer wordt in juni onthuld.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder