fbpx

Crystal Dynamics werkt met Prime Video aan Tomb Raider-verhalen

Tomb Raider

Prime Video heeft aangekondigd dat het een Tomb Raider-serie heeft besteld met Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) als schrijfster en uitvoerend producent. Het project maakt deel uit van een deal tussen Crystal Dynamics en Amazon MGM Studios.

In het verlengde van deze samenwerking heeft Prime Video vandaag aangekondigd dat het een Tomb Raider-serie heeft besteld.

De serie, gebaseerd op de gelijknamige videogame franchise, volgt de avonturen van de wereldberoemde archeologe en avonturierster Lara Croft. De serie wordt geproduceerd door Crystal Dynamics en Amazon MGM Studios. Bovendien is deze exclusief te zien in première op Prime Video.

Crystal Dynamics en Amazon Games hebben eerder een samenwerking aangekondigd voor de ontwikkeling en publicatie van een nieuwe multiplatform Tomb Raider-game. Het nog ongetitelde spel is een verhalend single player-actieavonturenspel. En een geheel nieuw, volgend hoofdstuk is in Lara Croft’s legendarische ontdekkingsreizen in de legendarische franchise.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder