fbpx

Assassin’s Creed Nexus VR launch trailer en release

assassin's creed nexus

Assassin’s Creed Nexus VR, de eerste VR-titel in de Assassin’s Creed-franchise, is nu exclusief beschikbaar op het Meta Quest-platform, dat de Meta Quest 2, Meta Quest 3 en Meta Quest omvat.

Voor het eerst in de Assassin’s Creed-franchise kunnen spelers in First Person drie verschillende huurmoordenaars belichamen, verspreid over drie verschillende tijdsperioden, en fysiek iconische Assassin’s Creed-acties uitvoeren, zoals het hanteren van het Hidden Blade, het verkennen van de steden van bovenaf met parkour, deelnemen aan gevechten en stealth beheersen. In Assassin’s Creed Nexus VR is de speler een elite-hacker die undercover is voor de Brotherhood en werkt voor Abstergo. Onder leiding van Dominika Wilk, een directeur van Abstergo, ingesproken en gespeeld door Morena Baccarin, zullen ze zich verdiepen in de herinneringen van drie iconische huurmoordenaars – Ezio Auditore da Firenze, Connor Kenway en Kassandra – die de artefacten hebben gekruist waarnaar Abstergo op zoek is.

Assassin’s Creed Nexus VR brengt spelers terug naar drie iconische omgevingen uit de franchise waar ze onvertelde verhalen zullen ontdekken over Ezio in de Italiaanse Renaissance, Kassandra in een Athene geregeerd door de “Dertig Tirannen” en Connor tijdens de Amerikaanse Revolutie, om de verborgen geheimen te ontdekken. in hun herinneringen.

Met de ontwikkeling onder leiding van Ubisoft Red Storm laat Assassin’s Creed Nexus spelers kiezen hoe ze hun doelstellingen willen bereiken terwijl ze zich een weg banen door open kaarten en hun handen gebruiken om een ​​verscheidenheid aan vijanden te blokkeren, te pareren, in de tegenaanval te gaan en te duelleren. Assassin’s Creed Nexus VR is een volledige Assassin’s Creed-game die alle iconische gameplay uit de serie bevat, inclusief parkour, gevechten, stealth en de oogverblindende sprong in het diepe, allemaal met een geheel nieuw verhaal, alleen beschikbaar in VR.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d