fbpx

Post-apocalyptische RPG Broken Roads komt 14 november naar pc en Xbox

Het is nog steeds wachten op een nieuwe telg in de Fallout-reeks. Dat geeft kleinere ontwikkelaars wel de kans om het gat in de post-apocalyptische markt wat op te vullen. Een daarvan is Broken Roads, een game van indiegame studio Drop Bear Bytes die verschijnt op 14 november via Steam en Xbox.

Broken Roads is een verhaalgedreven RPG die verkenning, strategische turn-based gevechten en betekenisvolle filosofische keuzes naar een geheel nieuwe Australische post-apocalyptische setting brengt.

De game combineert vakkundig traditionele en gloednieuwe role-playing elementen bovenop een klasseloos systeem dat bijna onbeperkte karakterontwikkelingsopties biedt rond vier filosofieën: Humanistisch, Utilitair, Machiavellistisch en Nihilistisch.

Bovendien biedt de game spelers een origineel moraliteitssysteem: het Moraalkompas, waarbij dialoogopties en beslissingen tijdens zoektochten invloed hebben op en worden beïnvloed door de filosofische voorkeur van een personage en de moeilijke beslissingen die ze onderweg nemen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: