fbpx

Nieuwe Alan Wake 2-video neemt je mee naar de huiveringwekkende ‘The Dark Place’

Met Alan Wake 2 krijgen gamers die fan zijn van het horrorspelgenre er binnenkort, 27 oktober, nog een stevig bibberspel bij. Dat blijkt nog maar eens uit een nieuw videodagboek dat je meeneemt naar The Dark Place.

De nieuwe video introduceert The Dark Place, de surrealistische alternatieve dimensie binnen het Alan Wake-universum waar Wake al jaren vastzit.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: