fbpx

Starfield: Into The Void launch trailer

Voila, ik twijfel er niet aan dat sommige van onze bezoekers al aan de slag zijn gegaan met Starfield deze ochtend. Ik ben benieuwd naar hun reacties. De reviews die ik lees zijn lichtjes positief dus dat doet het beste vermoeden.

Maar zoals gezegd moet ik alvast wachten tot 6 september voor ik het spel kan spelen. Rest me niets anders dan de hieronder staande launch trailer te bekijken, en hopen dat het snel 6 september is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: