fbpx

Nieuwe trailer voor horrorserie Five Nights at Freddy’s

Het angstaanjagende fenomeen van de horrorgame krijgt een al even bloedstollende filmversie. Blumhouse, de producent van M3GAN, The Black Phone en The Invisible Man, brengt Five Nights at Freddy’s naar het witte doek.

De film volgt een bewaker met problemen als hij begint te werken bij Freddy Fazbear’s Pizza. Tijdens zijn eerste nacht op het werk realiseert hij zich dat de nachtdienst bij Freddy’s niet zo makkelijk zal zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: