fbpx

Skull Island: Rise of Kong komt 17 oktober naar pc en consoles

Wie is het meest iconische filmmonster? King Kong of Godzilla? Geen gemakkelijke keuze vind ik persoonlijk. Want wat dan met de Xenomorph Queen uit Alien? Laat ons het dus voor het gemak in dit artikel over King Kong hebben.

In Skull Island: Rise of Kong, dat 17 oktober verschijnt op pc en consoles, kruipen we in de gespierde huid van de King himself. Met onze vuisten, klauwen en tanden nemen we het op tegen diverse waves oerbeesten en verslaan we de volgelingen van Kongs aartsvijand om de rechtmatige koning van Skull Island te worden.

Verken het mysterieuze eiland en ontdekt de geschiedenis en geheimen terwijl je moerassen, watervallen, jungles en grotten bezoekt.

Klinkt wel cool maar de beste King Kong game blijft voor mij nog steeds die van Ubisoft uit 2005!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: