fbpx

Dead by Daylight: Alien is nu beschikbaar op pc en consoles

Het Alien-universum blijft toch een schitterende bron van inspiratie voor films, series en games. Zeker als deze op de juiste wijze aan bod komt. Denk maar aan Alien: Isolation of recent nog Aliens: Dark Descent. Nu is het de beurt aan Dead by Daylight-spelers om ermee aan de slag te gaan.

In Dead by Daylight: Alien kunnen spelers Survivors besluipen als de Xenomorph of overleven als Ellen Ripley.

Spelers kunnen ook een herinterpretatie van het iconische schip uit de klassieke film van Ridley Scott verkennen in de nieuwe Nostromo Wreckage map.

Dit alles natuurlijk aangevuld met de nodige cosmetics.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: