fbpx

The Elder Scrolls Online Update 39 voegt flink wat extra’s en verbeteringen toe

Fans van The Elder Scrolls Online, die het spel op pc of op Mac spelen, kunnen rekenen op een gratis update die heel wat verbeteringen en extra’s toevoegt aan Bethesda’s reeds flink uitgebreide MMORPG.

Algemene verbeteringen zijn onder andere Quest & Content verbeteringen voor nieuwe spelers, dit bevat een reeks veranderingen die het volume en de frequentie van de quests die worden aangeboden aan je personages met een laag level verminderen. In plaats daarvan zullen deze quests nu geleidelijker worden uitgevoerd naarmate nieuwe spelers een hoger level bereiken, zodat ze makkelijker hun reis door ESO kunnen beginnen.

Daarnaast hebben de navigator NPC’s van Tamriel, die personages tussen bestemmingen kunnen vervoeren, ook enkele verbeteringen gekregen met deze update. Deze navigators geven nu aan of ze spelers kunnen vervoeren naar een locatie voor speurtochten (actief of inactief).

Naast de quest en content bevat Update 39 ook wijzigingen aan belangrijke itemtypes om het itembeheer te verbeteren. Soortgelijke Crown Store-voorwerpen die van verschillende bronnen komen, kunnen nu allemaal op elkaar worden gestapeld met de optie “Stapel alle voorwerpen”. Deze patch voegt ook betere communicatie toe over welke items wel of niet verkocht kunnen worden, zodat spelers ongewenste items kunnen identificeren en opruimen.

Naast het bovenstaande bevat Update 39 ook toevoegingen aan PvP, waaronder verbeterde doodmeldingen, Treasure Scamp Drop Boosts en nieuwe beloningen, waaronder drie op Cyrodiil-gebaseerde Monster Masks.

Naast de PvP-updates zijn er ook verbeteringen aan de huiseditor, zoals Preview Crown Furnishings, waarmee spelers kunnen zien hoe een inrichting in hun huis past voordat ze deze kopen, en Inventory Furnishing Placement, waarmee spelers voorwerpen in hun huis kunnen plaatsen vanuit hun inventaris en Verzamelingen.

Consolegamers moeten tot 5 september wachten voor hun update.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: