fbpx

Assassin’s Creed Mirage schittert op de gamescom opening night

Assassin's Creed Mirage

Een van de grootste titels voor dit najaar is zeker en vast Assassin’s Creed Mirage. Ik heb al de reeds verschenen games uit de reeks al uitgespeeld, en ben dat ook van plan met deze nieuwe telg in de saga. Het kan dus maar beter allemaal in orde zijn denk ik dan.

Bij Ubisoft denken ze daar gelukkig ook zo over. Omdat de game ons meeneemt naar Bagdad koos het team ook voor Arabische stemacteurs om een zo autenthiek mogelijke sfeer neer te zetten.

Of dat gelukt is hoor je in onderstaande trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: