fbpx

Seizoen 5 komt op 22 augustus naar Hearthstone Battlegrounds

De Battlegrounds Tavern wijkt dit seizoen af van de norm met de gloednieuwe Anomalies! Vanaf 22 augustus kun je de nieuwe held Thorim, Stormlord, uitproberen, evenals de nieuwe Anomalies-modificaties, 32 nieuwe minions (plus een aantal Tier 7-minions) en flitsende nieuwe cosmetica om te dragen terwijl je strijdt om de kroon.

Wat mag je allemaal verwachten?

NIEUW MECHANISME: ANOMALIES

  • Anomalies hebben hun intrede gedaan in de taverne en zorgen voor maffe regels in elk spel! Met meer dan 50 nieuwe anomalies – groot en klein – om te verkennen, zal elk spel fris aanvoelen!

WELKOM THORIM, STORMLORD

  • De inwoners van Azeroth komen samen om deel te nemen aan de gladiatorencompetitie van Hearthstone Battlegrounds. Onder hen is de nieuwe held Thorim, Stormlord, die de passieve heldenkracht ‘Choose Your Champion’ draagt: ontdek aan het begin van het spel een minion van niveau 7 die je kunt krijgen nadat je 65 goud hebt uitgegeven. Denk goed na en hou het lang genoeg vol om deze krachtige minion aan je groepje toe te voegen!

NIEUWE MINIONS

  • De minionpool bevat 32 nieuwe minions, compleet met een nieuwe golf dual-type-paren en gloednieuwe Tier 7-minions.

GROTE COSMETICS

De Clash of Thunder-competitie komt naar de winkel! Aankondiger Gimblo fungeert als barman, met deelnemers als Sideshow Daryl, Scalper Tickatus, Spectator A.K.F en nog veel meer! Cosmetica zijn verkrijgbaar in de Battlegrounds Battle Pass Bundle en in de Battlegrounds shop.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: