fbpx

Total War: Warhammer III DLC Shadows of Change komt 31 augustus

Total War Warhammer 3

Toen SEGA voor het eerst aankondigde dat hun Total War-saga een fantasy tintje tou krijgen keek iedereen nogal sceptisch. Maar kijk, ondertussen zitten we reeds aan nummer 3, en die krijgt er eind deze maand extra content bij.

Shadows of Change voegt 3 nieuwe Legendary Lords toe aan Total War: WARHAMMER III. Dit zijn The Changeling voor Tzeentch, Yuan Bo voor Grand Cathay en Mother Ostankya voor Kislev.

Naast de introductie van unieke campagnemethoden, nieuwe eenheden om het bevel over te voeren en nieuwe gevechtsvaardigheden om te gebruiken – zodat je de Warhammer-wereld als nooit tevoren kunt misleiden en veroveren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: