fbpx

Take-Two Interactive geeft een hint over de mogelijke release van Grand Theft Auto 6

Grand Theft Auto GTA 6

Er werd al veel (te veel) virtuele inkt verspild aan mogelijke info over Grand Theft Auto 6. Iets wat we hier proberen te vermijden omdat we geen roddelgazet willen zijn. Behalve als de info van moederbedrijf Take-Two Interactive zelf komt.

De uitgever/ontwikkelaar, en ook eigenaar van Rockstar Games, heeft laten verstaan dat het bedrijf in het boekjaar 2025, dat loopt van april 2024 tot en met maart 2025, verwacht recordbedragen binnen te halen. Dat deed het tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers.

We willen al onze aandeelhouders bedanken voor hun aanhoudende ondersteuning en kijken er naar uit om een spannend nieuw hoofdstuk te leveren.

Iets wat het bedrijf trouwens ook al deed bij de bekendmaking van de vorige kwartaalcijfers. Het claimde toen dat het in het boekjaar 2025 meerdere baanbrekende games wil uitgeven “die een nieuwe standaard in onze industrie neerzetten” . En dan denken wij uiteraard aan Grand Theft Auto 6 natuurlijk.

En we zijn niet alleen… Volgens zowel Analisten als veteranen uit de industrie zou GTA 6 de drijvende kracht achter deze financiële opleving zijn. Zijn voorganger, Grand Theft Auto 5 genereerde maar liefst 1 miljard dollar binnen slechts drie dagen na de lancering. Er zijn 185 miljoen exemplaren van verkocht. Iets waar, het kan haast niet anders, ook GTA 6 zal in slagen. Misschien nog straffer zelfs!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: