fbpx

Herbekijk Pokémon Presents en ontdek alles over je favoriete Pokémon games en series

Pokémon Presents gemist? Ben je benieuwd naar wat The Pokémon Company in petto heeft voor Pokémon Scarlet/Violet, Detective Pikachu Returns, Pokémon: Path to the Peak, de nieuwe animatieserie Pokémon: Paldean Winds en meer?

Dan heb je geluk! Hieronder kan je immers de volledige uitzending herbekijken. Zo hoef je niets te missen, of kan je alles nog eens herbeleven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: